Fotoshoot communie  

 

Ben jij het feestvarken dat in 2018 zijn communie of lentefeest viert?  Dan wil je vast wel een mooie herinnering aan deze dag.

{foto21} maakt een toffe communiereportage op een ongedwongen manier en dit op een hele mooie en kleurrijke plek in hartje Antwerpen.  We kunnen hier zowel binnen als buiten fotograferen, dus we zijn niet afhankelijk van ons typisch Belgische weertje.  🙂  Benieuwd naar deze locatie?  Neem dan snel contact met ons op.

De fotoshoot gaat door op zaterdag 21 april 2018.  

Hebben we die dag een stralende zon, dan maken we foto’s binnen en buiten, hebben we minder mooi weer, dan hebben we sowieso een toffe binnenlocatie voorhanden.

Alle beelden worden binnen de week verwerkt en online bezorgd zodat er nog voldoende tijd is om communiekaarten of andere aandenkens te laten maken bij een leverancier naar keuze.

Wil je graag op een andere locatie en op een andere datum afspreken?  Dat kan uiteraard ook!  Elke woensdagnamiddag tussen 18 april en 16 mei 2018 komt daarvoor in aanmerking.

Bekijk hier onze fotogalerij om alvast in de sfeer te komen.

 

FOTOSHOOT COMMUNIE  € 150

  • fotoshoot van 45′ op locatie (op zaterdag 21 april staat de locatie vast, op andere dagen kan je de plek zelf kiezen in overleg)
  • 12 foto’s in digitale vorm, hoge resolutie (voor eigen gebruik, met printrechten)
  • dezelfde foto’s in webresolutie met logo om online te delen
  • verplaatsing binnen een straal van 15 km vanaf 2845 Niel – eventuele extra kilometers aan € 0.50/km
  • ontwerp bedanktkaartje of uitnodiging kan vanaf €45 per ontwerp, neem even contact op voor meer info (je kan hier een aantal voorbeelden terugvinden)

 

Wil je graag een stoefboekje, een foto op hout, een vergroting op fotopapier of canvas bij bestellen, kijk dan hier voor alle opties.

 

CONTACT & BOEKINGEN