FAQ  

Hoe kan ik boeken?

Neem als de bliksem contact op via het contactformulier, per mail of telefonisch.   Ik beantwoord mijn mails en berichtjes altijd binnen de 48u.  Heb je binnen deze tijd nog geen antwoord van mij ontvangen dan is er iets misgegaan.  Probeer dan alsjeblief terug contact op te nemen.

(Heb je een gmail adres?  Kijk dan even in het tabblad “reclame”.)

 

De reportages zijn dikwijls in open lucht.  Wat doen we bij slecht weer?

Wanneer we een datum prikken voor een family shoot of een communiereportage, spreken we ook altijd een reserve datum af.  Dat is nodig met het Belgische weer en ook voor mijn peace of mind.

 

Zijn er soms promoties?

Mijn tarieven zijn zeer scherp, maar af en toe kan ik het niet laten om promoties aan te bieden.  Deze zijn meestal maar voor een korte periode geldig.  Wil je graag op de hoogte blijven van wedstrijden en promoties, like dan onze Facebookpagina.

 

Wat zijn de facturatie- en algemene voorwaarden?

Ik werk met een voorschot en mijn facturen zijn betaalbaar ten laatste op de dag van de shoot zelf, behalve voor een huwelijk.  Voor een huwelijk wordt er een voorschot gevraagd bij de overeenkomst en is de saldofactuur betaalbaar binnen 10 dagen factuurdatum.  De andere shoots kunnen ofwel cash betaald worden (er is geen bancontact) ofwel kan je het bedrag op voorhand overschrijven op rekening nummer (KBC): BE27 7350 3084 4873 / KREDBEBB op naam van Kim Marivoet met vermelding van je naam en geboekte datum.

Voor bestellingen van drukwerk of andere fotoproducten wordt eerst een voorschot gevraagd en is de eindfactuur betaalbaar ten laatste op de dag van levering (cash betaling of overschrijving op voorhand).

Je kan hier de algemene voorwaarden vinden.

 

Wat gebeurt er als ik ziek ben op de dag van de geplande shoot?

Moest je ziek vallen op de dag van je huwelijk, dan ga ik er van uit dat je een paardenmiddel zal innemen.   🙂

Ben jij of je kind ziek op de dag van een familie-, newborn- of communieshoot, dan wordt de shoot uiteraard kosteloos verlegd ofwel naar de reservedatum ofwel naar een nieuw te plannen datum.

 

Krijg ik alle gemaakte foto’s te zien?

Het aantal foto’s die je ontvangt varieert van de geboekte shoot.  Je kan bij info & tarieven terugvinden hoeveel foto’s er inclusief welke reportage zitten.  Dit vermelde aantal is meestal een minimum.  Alle beelden die je ontvangt voldoen aan de door mij vooropgestelde kwaliteitseisen.  Tijdens een fotosessie worden er meer foto’s gemaakt, maar deze kan je niet inkijken.

 

Ben ik verplicht fotoproducten af te nemen?

Absoluut niet.  Je krijgt alle geselecteerde beelden van de shoot in hoge resolutie in digitale vorm.  Je krijgt zo de printrechten voor eigen gebruik.

Anderzijds bied ik een selectie van kwalitatieve fotoproducten aan.  Je kan deze bestellen aan een zachte prijs en je bent zeker van een juiste kleurweergave omdat mijn scherm is afgesteld op de printers van mijn leverancier.  Hier vind je een overzicht van alle mogelijkheden.

 

Waarom krijg ik foto’s met logo om online te gebruiken?

De foto’s die je in hoge resolutie ontvangt zijn uiterst geschikt voor fotoafdrukken op welk materiaal dan ook, maar zijn niet geschikt voor online gebruik.  Ze zijn te groot en bieden geen juiste online kleurweergave.

Verder kan ik mijn prijzen scherp houden, omdat ik de gemaakte foto’s kan gebruiken om promotie te maken en dit kan ik onder andere doen via jouw online kanalen.

En als laatste wil ik ook graag jouw familie en mijn werk online beschermen.

Ik vraag je dus vriendelijk en beleefd om enkel de foto’s inclusief logo op je online kanalen te gebruiken of mijn foto’s te delen met naamsvermelding.

 

Promotiemateriaal {foto21}

Ik gebruik van elke fotosessie enkele beelden om mijn werk te promoten en dit zowel online als offline.  Op deze manier kan ik mijn prijzen scherp houden.  Wil je toch graag dat jouw foto’s niet voor promotiedoeleinden gebruikt worden, dan kan hier onder bepaalde omstandigheden een uitzondering op gemaakt worden.

 

Verzekering

Uiteraard heb ik als professional de nodige verzekeringen en verplichtingen om mijn werk uit te voeren en jou, je gezin en je eigendom te beschermen.