Baby fotografie  

 

Baby fotografie kunnen we plannen vanaf je kindje 4 weken oud is tot hij of zij zelfstandig kan zitten.  Je kan een babyshoot reserveren om een “mijlpaal” (op de buik liggen, zelfstandig kunnen zitten, …)  vast te leggen of op elke andere moment.

De gebruikte accessoires hangen af van de leeftijd van je kindje op het moment van de reportage.  Is je kindje 4 weken, dan komt de variatie in de beelden eerder van de gebruikte dekentjes, accessoires, mutsjes en haarbandjes.  Kan je kindje op de buik liggen of zelfstandig zitten, dan breng ik ook toffe manden en schalen mee en werken we met een achtergrond.

Bekijk hier de fotogalerij.

 

De reportage voor baby’tjes die enkel rugliggen gaat door op een locatie naar keuze.  Vanaf het moment ze kunnen buikliggen of rechtop zitten, gaat de sessie door in mijn studio in 2845 Niel.

 

Is je baby enkele weken oud, dan kan ik naar je thuis komen en heb dan een plaats nodig aan een grote raam waar geen rechtstreekse zonnestralen binnen vallen.  Dit kan overal in huis zijn, maar ik heb wel een plek nodig van (minstens) 2 x 2 meter.  Misschien moeten we iets van meubels verplaatsen.  Liefst maak je de kamer ook lekker warm, omdat we ook een paar foto’s maken met blote buik.  Reken maximum 2u voor deze reportage inclusief alles klaarzetten en weer opruimen.

 

De shoot kan ook doorgaan op een toffe (binnen- of buiten)locatie.  Denk aan een plekje waar jullie graag komen als gezin of vraag naar de leuke locaties uit mijn lijstje.  Een babyshoot op locatie is iets meer geschikt voor kindjes die al zelfstandig kunnen zitten.  Ik breng toffe accessoires mee zoals schalen en manden / vintage driewieler / oude koffer / picknickdeken / …

 

Voor kindjes die al ietsje ouder zijn en al kunnen buikliggen of zelfstandig kunnen zitten plannen we de babyshoot in mijn (huis)studio (2845 Niel).  Alle achtergronden en accessoires zijn dan beschikbaar.  🙂

 

 

 

pricelist-2017-only-images-baby

{ BABYFOTOGRAFIE }         € 275

 

gewoon bij je thuis (enkel ruglig), op een gekozen locatie of in mijn (huis)studio (2845 Niel)

(binnen een straal van 25 km vanaf 2845 Niel, overige kms à €0.5/km)

10 digitale foto’s in hoge resolutie op een mooie {foto21} usb stick

te kiezen uit je persoonlijke galerij (12 – 15 foto’s)

€25 per eventuele extra gekozen foto in digitaal formaat

 

(prijs geldig vanaf 1.9.2018 – onder voorbehoud)

 

 

De geselecteerde foto’s mag je binnen de 4 weken verwachten en kan je bekijken en downloaden via de klantenzone.  Je krijgt hiervoor een login en paswoord per mail.

De foto’s die je gekozen hebt krijg je in afdrukresolutie op een mooie {foto21} usb stick thuis gestuurd.

Met je gekozen beelden kan je zelf aan de slag om de mooiste fotoproducten te maken.  Wil je liever kiezen uit onze geselecteerde producten, dan kan je hier een kijkje nemen.

 

CONTACT & BOEKINGEN