Algemene voorwaarden  

Fotosessie en betaling

De klant ontvangt voorafgaand aan de fotosessie informatie over de kosten van de shoot en de eventuele bijkomende reiskosten.  Het bedrag van de fotosessie wordt ten laatste op de dag van de shoot zelf betaald en voor eventuele fotoproducten wordt een voorschot gevraagd en gebeurd de eindafrekening ten laatste op het moment van de levering.   Er is geen bancontact aanwezig.  Je kan ook voorafgaand aan de shoot en/of de levering van de eventuele fotoproducten het bedrag reeds overmaken op BE27 7350 3084 4873 op naam van Foto21/Kim Marivoet met vermelding van je naam en datum van de shoot.

 

Eigendom/ auteursrecht en gebruik van de foto’s

{foto21} gebruikt enkele foto’s uit de shoot voor eigen Facebook/blog/website/marketingproducten enzovoort.  Hierbij worden dikwijls voornaam en woonplaats van de baby gebruikt ter illustratie.  Wens je dit niet, dan kan dit voorafgaandelijk besproken worden en kan er een uitzondering worden gemaakt.  Indien niet aangehaald door de klant, gaat de klant akkoord met bovenstaande.  Door op deze manier te werken, kunnen we de prijs van de shoots zeer scherp houden.

In de prijs van de fotosessie zijn een aantal beelden in digitale vorm inbegrepen.  Deze foto’s worden aangeleverd in hoge resolutie zonder logo én in webresolutie met logo.

De foto’s in webresolutie voorzien van logo mogen door de klant gebruikt worden op een persoonlijke website of social media of…

De foto’s zonder logo in hoge resolutie zijn enkel voor eigen reproductie en mogen op geen enkele wijze gepubliceerd worden, ook niet op een eventuele eigen website, social media, drukwerk voor commerciële doeleinden of non-profit organisaties enzovoort.  Het is niet toegestaan dat de klant digitale bestanden opstuurt naar fotowedstrijden zonder de uitdrukkelijke toestemming van de fotografe.  Het is niet toegestaan om ontvangen digitale bestanden op het internet te plaatsen (of op een andere wijze te verspreiden) in een andere bewerking dan dat deze is aangeleverd door de fotografe.

Het auteursrecht van de foto’s is te allen tijde van Foto21/Kim Marivoet.

Er mogen geen filmpjes gemaakt worden tijdens de shoot.

 

Ziekte of overmacht

Bij ziekte of overmachtsituaties (zeer slecht weer bij buitenreportage bijvoorbeeld) kan de shoot kosteloos verplaatst worden.  Is er geen alternatief voor de buitenlocatie en zijn er slechte weersvoorspellingen, dan houden we tot de laatste moment contact om te beslissen of de shoot al dan niet doorgaat.

Probeer bij ziekte zo snel mogelijk contact op te nemen.  Het heeft geen zin om met waterige oogjes op de foto te gaan.  Ook in dit geval kan de shoot kosteloos verplaatst worden.

 

Privé gegevens

{foto21} zal in geen geval persoonlijke gegevens zoals adres, geboortedatum, telefoonnummer, emailadres enzovoort openbaar maken of doorgeven aan derden.

 

Bijhouden van de digitale bestanden/nabestellingen

{foto21} houdt de digitale bestanden minstens 5 jaar bij in zijn privé galerij.  Zo kunnen op een later moment nog fotoproducten worden bijbesteld.

De fotograaf selecteert  en bewerkt het aantal foto’s zoals beschreven in de informatie van de desbetreffende shoot.  Deze foto’s krijg je voor het eerst te zien op het inkijkmoment of tijdens de online levering.  Na het inkijkmoment krijg je deze foto’s in digitale vorm (hoge resolutie zonder logo en webresolutie met logo).

De overige foto’s zijn niet in te kijken of na te bestellen.  Je kan me er op vertrouwen dat ik de allermooiste foto’s van de sessie zal uitzoeken.

 

Bij boeking van de fotosessie ga je akkoord met bovenstaande voorwaarden.